Snakk Rascal Gratis Sexy Gallerier

Hvem er Snak Rascal?

På 13-årsdagen min ga jeg en full presentasjon av plakaten til foreldrene mine om hvorfor jeg skulle ha en hest, og ikke bare “en hest”, men en babyhest.. Jeg hadde sett en annonse i avisen for en 5 måneder gammel Colt, alt svart for $ 600. Da vi ankom ga kvinnen som solgte ham en liten grime og ba meg om å bli kjent med ham mens hun snakket penger med foreldrene mine. Hans gigantiske brune blinky øyne ble trimmet med absurd lange øyevipper, en heldig genetisk mutasjon som får ham til å se ut som en dukkehest.

  • Som 13 -åring hadde jeg et rent opprørsk hjerte og mitt motto for min nye beste venn, og treningsøktene våre, var “Addicus, ikke hør på noen”, og det gjør han ikke!
  • Vi elsker livene våre sammen og takker for at du gjør det mulig for meg å jobbe hjemmefra, slik at jeg kan ta vare på dem når de fortjener å bli tatt vare på.
  • Hester som folk ga opp fordi de ikke ville sende inn, hester misbrukt så vondt at de nekter å bli berørt, hester så forsømte at veterinærer sa at det ville være billigere å avlive dem enn å behandle dem.
  • Mange en trener møtte sin bortgang og prøvde å “bryte” sin ånd og få ham til å underkaste seg deres vilje..
  • Når Addicus fikk en idé i hodet til å gjøre, eller ikke gjøre noe, holdt han seg virkelig til våpnene sine.
Snakende raser hjem hestene som

Noen ganger var det morsomt, andre ganger var det farlig, og alltid var det en god historie! Gjennom forskjellige slemme selvlagde jobber, stablet jeg til slutt nok penger til å leie et vakkert hjem med en stor låve, treningsarena og beite. Jeg startet Heart of Gold Sanctuary og tok umiddelbart 3 hester til, og hadde 5 totalt. Jeg tilbyr å hjemme hestene som gjør full utvinning, og jeg lar hestene velge sitt menneske. Hvis hesten ikke ser ut til å glede seg over den potensielle nye eieren, er det en no-go.

Som er søt Rascal?

En annen trener slo ham for å grave under en korral til hans hemmelige flukt til kornfjøset, hvor han tippet over alle fatene og spiste til han var syk. Addicus kjempet tilbake mot piskene og brakk mannens arm. Listen fortsetter og fortsetter, men hver låve jeg tok ham med til, det var alltid noen egoistisk trener overbevist om at hester var en under art som eksisterer for å tjene mennesket. Han er mitt barn, og det avsky meg at folk ber om å ødelegge et liv som ikke passer deres parametere av passende oppførsel.

Snakende rascal de rascal feene klare til

Jeg vet at de vil være trygge, sunne og glade så lenge de er med meg. Hver jul var den første tingen på listen min “hest”, og hvert år sviktet nissen meg med utstoppede, plast eller bittesmå keramiske figurer i likhet med en hest, men aldri en ekte hest. Min bestemor så min besettende kjærlighet til hester og meldte meg vennlig på ridetimer på 5 år gammel, og til min overraskelse løy hun til og med og sa at jeg var 6 siden det var minimumsalderkravet.

Hvem er Snak Rascal?

Sammen lever vi overbærende å gjøre som vi vil, og lever våre veldig lykkeligste mulige liv! Hver dag tar jeg gulrøtter, epler, havre, og når jeg er i sesong, pærer til hestene. Selv de mest skremte hestene kommer rundt etter gang, og når frykten forlater sinnet, blomstrer personlighetene deres.

Memorial Plaque for János Arany avduket I den walisiske byen Montgomery – Ungarn i dag

Memorial Plaque for János Arany avduket i den walisiske byen Montgomery.

Klikk her – gratis voksenprat

Snakende Rascal Big Barn, treningsarena og

Jeg flyttet ham igjen og igjen til jeg endelig tjente nok penger til å leie et hus med en låve og beite. Han roet seg nedover, og er nå 16. mai 2022. De har alle et hjem her med meg, en veldig dårlig oppført jente som heller ikke hører på noen.

Rate article