Nerdy Asian Nude Collection

Asiatisk og nerdete

Og hele denne tiden trodde jeg at de gutta var tiltrukket av meg på grunn av min skjønnhet, vidd og livlighet, ikke fordi jeg er liten . På den lyse siden for asiatiske kvinner gjør den evolusjonære banen som gjorde asiatiske hanner mindre attraktive Asiatiske kvinner mer attraktiv. De er mindre, med mer “feminine” funksjoner enn europeiske kvinner, for eksempel større øyne, mindre hake, mindre munn, mindre nese-i utgangspunktet ser de mer ut som spedbarn. OK, så vi har slått fast at mannlige ansikter med mye testosteron er mest attraktive for de fleste kvinner. Jeg har fortalt noen asiatiske amerikanske venner at jeg jobbet med denne artikkelen.

Nerdy asiatisk ve fortalte noen

Det første jeg gjorde var å spørre Google som var det smarteste løpet. Og tilsynelatende mener hele internettuniverset asiater er de smarteste. Avverget i heks med Hay Lin, som er en kunstner og litt av en scatterbrain.

Western Animation

I virkeligheten flertallet av vestlige karer som følger med Asiatiske kvinner er bare normale dudes. Noen av de kuleste gutta jeg noensinne har møtt, hadde asiatiske kjærester eller koner. Personlig liker jeg ikke anime eller Star Wars.

Joskapsauce håper å bryte Asiatiske stereotyper I media – King5.com

Joysauce håper å gjøre det Bryt asiatisk stereotyper i media.

Klikk her – gratis voksenprat

Rate article