Daniela Quintero Bilder Og Videoer Naken

Daniela Quintero

Første gang jeg innså at løping var min idrett var i syvende klasse da jeg satte en nasjonal aldersgrupperekord i 3K. Det kom til min overraskelse, men jeg skjønte hvor lidenskapelig jeg var for sporten. Vi sluttet å spille klubbfotball for noen år siden for å vie de fleste av våre atletiske bestrebelser på å løpe. Natalia Quintero rangerte også veldig høyt som søsteren i de samme 800 og 1500 hendelsene som endte nr. 2 og nr. 3 i PHI Senior Ranking -listene. Hver gang en av oss går gjennom en tøff tid friidrettsmessig, er det alltid flott å ha hverandre for oppmuntring når det trengs. Siden begynnelsen av denne pandemien er det lettere å gå og trene fordi vi holder hverandre ansvarlige når vi føler oss umotivert.

Chaminades PJ ize-iyamu, Harvard-Westlake’s Alyssa Thompson blendende på Mission League Track and Field Finals – LA Daily News

Chaminades PJ Ize-Iyamu, Harvard-Westlakes Alyssa Thompson blendende på Mission League Track and Field Finals.

Klikk her – gratis voksenprat

Vi vet når vi hver har en dårlig dag og prøver å motivere hverandre gjennom treningsøkter og løp. Det hjelper definitivt når vi oppfordrer hverandre. Vi er så heldige at vi deler denne lignende lidenskapen fordi den får frem det beste i hver av oss. Vi elsker å rangere våre forhåndskjørte kombuchas, finne nye stier å løpe på sammen, spise açai boller og drikke smoothies etter en solrik, lang sikt. Det siste året har løping vært høydepunktet i de fleste av våre dager.

Årets juniordomentsidrettsutøver

Hvis du har en personlig forbindelse, som hjemme, kan du kjøre en antivirusskanning på enheten din for å sikre at den ikke er smittet med skadelig programvare. For en komplett liste over alle idrettsutøvere fra Filippinene som har passert bronsemerket. Jeg liker hvor sterk jeg føler mest dagene etter et godt løp og hvor ydmyk jeg føler etter de tøffe. Det rangerer henne nr. 5 i Sørøst -Asia igjen; Den eneste filippinske idrettsutøveren rangert i topp 10.

  • Hvis du har en personlig forbindelse, som hjemme, kan du kjøre en antivirusskanning på enheten din for å sikre at den ikke er smittet med skadelig programvare.
  • Siden begynnelsen av denne pandemien er det lettere å gå og trene fordi vi holder hverandre ansvarlig når du føler deg umotivert.
  • Bortsett fra å være heldig nok til å motta medaljer og bånd gjennom løping, har vi møtt noen av våre nærmeste venner.
  • Helt siden vi først begynte å løpe, har søsteren min og jeg alltid trent sammen, og det har blitt en stor del av hvorfor vi elsker det.
Daniela Quintero fordi vi holder hverandre

Du får utforske den gyldne retriever -siden av deg selv. Til slutt, men viktigst av alt, elsker jeg å løpe på grunn av menneskene jeg er omgitt av. For meg har den mest spesielle delen om løpsreisen min vært familiens engasjement og min evne til å gjøre det med søsteren min. Helt siden vi først begynte å løpe, har søsteren min og jeg alltid trent sammen, og det har blitt en stor del av hvorfor vi elsker det. Vi er begge ganske konkurransedyktige, og selv om vi fremdeles har den konkurransefortrinn, vet vi hvor heldige vi er å være treningspartnere. Å kunne samarbeide og hjelpe hverandre har vært en viktig årsak til suksessene våre.

Rate article