Daisy Rae Bilder Og Videoer Naken

Raelynn introduserer henne Datteren Daisy Rae til verden

På den tiden sa stjernen at hun hadde “mange fantastiske kvinner og mødre rundt meg som har vært så nyttige” underveis så langt – til og med flere landsmusikkkoner. “Det har vært veldig, veldig kult å se to viktige ting skje i samme måned – å ha en sårbar rekord Kom ut mens jeg skal inn i denne nye sesongen med å være mamma hadde vært veldig spesiell, ”sa hun. Hele prosessen tok for alltid med dem og sa: “Du kommer sannsynligvis til å ha henne i løpet av den neste timen” – aldri hatt henne. Da jeg presset, sa legen: “Vil du føle hodet på henne?”Og jeg sa nei – jeg var så redd. Men da hun kom ut og de satte henne på brystet, begynte jeg bare å gråte fordi jeg ikke kunne tro at hun var min og at hun var her.

Møt Raelynn Datteren Daisy Rae: ‘Hun kommer definitivt til å ha litt sass for henne!’ – Folk

Møt Raelynns datter Daisy Rae: ‘Hun kommer definitivt til å ha litt sass for henne!’.

Klikk her – gratis voksenprat

Disse tingene er viktige, og de tingene gjør deg til den du er. Karrieren din er en del av deg, men det er ikke alle dere. Jeg kan bare ikke vente på at hun skal se faren hennes jage drømmen hans og gjøre tingene sine og så se meg fortsette å være på veien, fortsette å legge ut musikk og for at hun skal reise med meg.

På å se Daisy for første gang:

Uansett hva timeplanen vår ser ut, vil vi være som, “OK, hvor er tusenfryd i dette? Hvem trenger vi for å hjelpe? Hvordan ser det ut denne uken?”Jeg har alltid vært den typen som bare gjør det. Det er vanskelig for meg når jeg ikke vet hvordan jeg skal roe henne ned. Noen ganger gråter babyen din bare og du har matet dem, du har endret dem, du har sørget for at de er varme.

Daisy Rae Singer, 27, åpnet seg

Få pushvarsler med nyheter, funksjoner og mer. “Da hun kom ut og de satte henne på brystet mitt, begynte jeg bare å gråte fordi jeg ikke kunne tro at hun var min,” åpnet “God Made Girls” -sangeren, 27, opp for folk utelukkende. Det viktigste du kan gjøre som foreldre er å fortsette å gjøre det du elsker fordi du viser barnet ditt at de kan gjøre hva de elsker. Du trenger ikke å gi opp en ting for å ha en annen. Og jeg gleder meg til å elske og støtte henne i det.

Utforsk folk com

Daisy og Baytown, som er raelynns mest sårbar rekord Til dags dato ankom begge september september. Registrer deg for vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert om alle ting land. Når jeg vokste opp på en melkebruk, lærte det meg mye om omsorg, medfølelse og å sette inn mye hardt arbeid for å sikre at ting blir gjort som det skal være. For 3 måneder siden satt jeg sammen med legen min og gikk over testresultater som viste at jeg hadde Lyme -sykdom. “Katelyn var den første vennen jeg fortalte utenfor familien min, og hun gråt med meg fordi det har vært en drøm for meg en stund å være mamma,” sa Raelynn. Til tross for at han fant ut nyhetene i januar, ønsket Raelynn å vente til 27 -årsdagen hennes for å kunngjøre kunngjøringen.

Daisy Rae går definitivt
  • Vi vet at den andre ungen ikke kommer til å få noe av denne dritten, men den første, vi kan like gjerne gjøre det!
  • Du kommer av alle disse medisinene, du er hovent og bryr deg ikke fordi du holder dette utrolige livet du skapte.
  • Det har vært veldig, veldig kult å se to viktige ting skje i samme måned – å ha en sårbar rekord Kom ut når jeg skal inn i denne nye sesongen med å være mamma har vært veldig spesiell.
  • De er utstoppede dyr du legger i mikrobølgeovnen for å varme opp.
  • Noen uker etter Daisys ankomst ga Voice Alum ut sitt andre album i full lengde Baytown.
Rate article