Cositas Deliciosas Gratis Sexy Gallerier

330 ideer de Cositas Deliciosas 2 EN 2022

Hvis folket bare vil ha frukt, serverer vi det. Det andre valget er med salt, kalk, chamoy, valentina, tajín, som vil gjøre det krydret, eller vi serverer søt. Det betyr at det kommer med yoghurt, granola, honning og kondensert melk.

Bruker brukere, utforsk ved berøring eller med sveipbevegelser. Jeg kom hit for første gang i 2002 da jeg var 15 år gammel. Det var min drøm om å bli bedriftseier, og jeg har jobbet hardt – to jobber om dagen. Og tankene mine sa at jeg ikke kan gjøre dette hele tiden. Jeg har en drøm, du vet, jeg har drømmene mine – å leve et bedre liv, å nyte. Jeg liker å bo i dette landet fordi livet vårt er bedre enn i landet vårt.

Cositas deliciosas så fornøyd med Gud først

Splash Capilar Kids Olor A Chicle 250ml

Hershey iskrem toppet med piskekrem, maraschino kirsebær, sjokoladesirup og dryss. Så nå, siden vi har jobbet hardt, har vi muligheten til å kjøpe en annen butikk nede på gaten. Navnet er Justin Deli Market, der vi selger smørbrød og dagligvare. Og så er det en mulighet for oss. Jeg er så fornøyd med Gud først, fordi han ga meg muligheten til å være her, og deretter gi virksomheten.

Med Dype røtter, Yale -studenter Utforsk historier og smak av New Haven – Yale News

Med Dype røtter, Yale -studenter Utforsk historier og smak av New Haven.

Klikk her – gratis voksenprat

Virksomheten min jeg har hatt siden 2022. Men i den tiden var det ikke som det er akkurat nå. Det pleide å være som en matbutikk. For oss fungerte ikke dagligvarebutikken fordi vi i disse to blokkene har som fem andre butikker.

Rate article