Carmen Carrera Nude Collection

Carmen Carrera Se gjennom å posere skudd

Så det kom alltid til å være vanskelig for alle andre å skille seg ut på Blonds New York Fashion Week Show Afterparty onsdag kveld. Dagen etter, den 12. juni 2022, kunngjorde TLC at “Bar Mitzvah, Beads & Oh Baby!”Hadde blitt trukket fra rotasjon på ubestemt tid, med nettverksplanleggingen for å redigere episoden for fremtidige sendinger.

Natt på Sahara Miami pop-up – Ocean Drive Modern Luxury

Natt på Sahara Miami pop-up.

Klikk her – gratis voksenprat

Carrera var i et innenlandsk partnerskap med Adrian Torres fra 2009, men hun kunngjorde i 2022 at de hadde skilt seg. I 2022 hadde de to gjenforent og mottatt forholdsrådgivning mens de ble filmet for TV -showet for parterapi. Etter å ha blitt omtalt i en Gilead Sciences -annonse med tittelen “Red Ribbon Runway” med stipendiat Akselerasjonskonkurranse Medstjerner Manila Luzon, Delta Work, Shangela Laquifa Wadley, og Alexis Mateo, kjolen hun hadde på seg ble auksjonert av logo i minne om verdenshjelpedagen. Covid har hjulpet meg til å innse at jeg ikke er den eneste, jeg er ikke alene om dette. Vi har så mange samfunnsmedlemmer som også har fantastiske stemmer og fantastiske historier, og det er derfor jeg startet CC3 Entertainment, som er et digitalt markedsføringsbyrå.

Carmen Carrera

Jeg vet at disse menneskene fremdeles husker meg, og jeg føler at jeg bærer så mange menneskers stemmer og opplevelser med meg av en grunn. Jeg har en tendens til å sette meg sist, men jeg øver på den takknemligheten. Det at dører har åpnet seg og det har vært mange serendipitøse øyeblikk i livet mitt, som virkelig får meg til å føle at historiene våre virkelig betyr noe, og at jeg må fortsette og holde meg friske og ta vare på meg selv. For før det handlet det alltid bare om å utnytte oss for operasjonsaspektet eller transformasjonsaspektet, men det handlet egentlig ikke om at historien ble laget eller gi stemmen til en transperson. Vennene mine presset meg til å fortsette Akselerasjonskonkurranse, Og jeg sa: “Ok,” men jeg kjempet med kjønnet mitt. Jeg ble besatt; Jeg ville bare tenke på å dra ut der og bare prøve å finne veien.

Carmen Carrera så mye mer til
  • Det var et kultursjokk, fordi jeg ikke var vant til at folk var så frie og åpne.
  • Jeg tror det er mange flere egenskaper som går inn på det som bare kjønnsorganer.
  • Det vekket virkelig interessen min, og siden jeg allerede var på college og studerte fotografering, var det perfekt, fordi det hjalp meg å fotografere disse fantastiske menneskene og bli kjent med dem på et personlig nivå.
  • Jeg tenkte bare: “Wow, det er så mye mer med dette samfunnet enn jeg noen gang hadde blitt utsatt for, eller til og med tenkt på.””

Carrera ble omtalt i arbeidet til fotograf David Lachapelle. Hun poserte for en plakat for Life Ball, som har to versjoner; Hver skildrer henne med forskjellige kjønnsorganer for å representere uskarphet av kjønnsidentitet. I 2022 ble Carrera inkludert som en del av advokatens årlige “40 Under 40” -liste og gjorde en komoopptreden på Jane the Virgin’s Premier Episode. Jeg vet at det er folk som fremdeles ser på meg siden første gang jeg dro ut til landsbyen, og jeg fikk venner.

Rate article