Amir Morris Bilder Og Videoer Naken

Amir Morris med flere mennesker rundt

Amir MorrisRekrutteringsprofil for menns basketball

Jeg kunne se at flasker fremdeles ble kastet, og at det definitivt kom ut av hånden. På grunn av føderale personvernforskrifter er vi ikke i stand til å opprette en idrettsutøverprofil for studenter under 13 år. Fordi folk beskyldte Dorian for den livstruende skaden, pekte de på Denarius ‘bil og skrek at gjerningsmannen dro.

Amir Morris Morristown Girls, Delbarton

Morristown Girls, Delbarton løper bort med Morris County Track og Felttitler – Daglig rekord

Morristown Girls, Delbarton løper bort med Morris County Track og Felttitler.

Klikk her – gratis voksenprat

Jeg husker at jeg ble truffet fra så mange retninger at jeg falt til bakken bare for å stå opp med flere som omgir meg. Jeg skyndte meg til Denarius ‘bil, men før jeg laget den, ringte noen navnet mitt og nesten umiddelbart etter å ha snudd meg for å se hvem det var jeg ble slått i venstre øye. (Se bilder i videoen.) Jeg begynte å få panikk, fordi jeg visste at hoppingen var i ferd med å finne sted at Bernice Boys ivrig ønsket å forfølge. På dette tidspunktet var venstre øye så hovent at jeg ikke kunne se ut av det. Ett vitne detaljerte hvordan angriperne hadde trakassert Dorian på festen, og hvordan Dorian hadde prøvd å holde seg borte fra dem for å forhindre problemer.

Amir Morris for å se hvem

Politiets mishandling

Jeg tror han blir gjort galt og blir mishandlet for noen ting han aldri ville gjort. Dorian ble elsket av familien og freinds. Han har satt i fengsel og livet hans blir bortkastet mens personen som begikk forbrytelsen er ute og går og koser seg med livet. Det er på tide å bringe ham hjem til familien hans. Mordvåpenet har offerets blod på seg. Dorians kniv bør undersøkes og testes til slutt.

Amir Morris Daily Record Morristown

Offiser Jackson så skadene mine og spurte om jeg ville til sykehuset. Jeg ventet på at Denarius skulle sykle med ham, da Michael Champion blokkerte Denarious ‘bil med bilen sin og spilte høy musikk. Sannsynligvis omringet 40 eller flere karer området der jeg sto sammen med vennene mine fra Spearsville og begynte å kaste kopper og flasker og sånt. Denarius fortalte meg at hvis jeg syklet med ham, bør jeg skynde meg.

Rate article